У Хусті відбувся захопливий майстер-клас з виготовлення патріотичних екошоперів

Хустська бібліотека знову гостинно приймала чудових юних відвідувачів. Завдяки сприянню організації  СОС Дитячі Містечка Україна та підтримці Центру надання соціальних послуг Хустської міської ради, зокрема фахівців соціальної роботи ЦНСП, з нагоди 33-ї річниці Незалежності України, відбувся захопливий майстер-клас з виготовлення екошоперів на патріотичну тематику.

Майстер-клас провела талановита волонтерка, вчителька Хустського багатопрофільного ліцею №1 імені Івана Магули –  Олександра Василівна Пригара, яка вклала всю свою майстерність і любов у цей захід. Мета події – навчити дітей та молодь створювати власні екошопери, підвищити їхню обізнаність щодо екології та прищепити патріотичні цінності.

Учасники майстер-класу дізналися багато нового про важливість захисту довкілля, а також розвинули свої творчі здібності. Атмосфера заходу була надзвичайно дружньою та натхненною. Діти з радістю творили свої унікальні екошопери, прикрашаючи їх національною символікою та яскравими малюнками.

Захід залишив у всіх учасників приємні враження та корисні навички, а також нагадав нам усім про важливість збереження нашої планети та любові до своєї країни.