У Колочавській громаді вшанували захисників України

1 жовтня відзначається особлива дата для українців. У цей день в Україні щороку вшановують захисників і захисниць нашої держави, які щодня борються за її свободу й незалежність.

В умовах повномасштабної війни цей день проходить в Україні втретє. Лише завдяки Збройним Силам, які боронять кордони нашої держави, ми маємо змогу жити під відносно мирним небом.

В Культурно-мистецькому центрі Колочавської громади відбувся святковий благодійний концерт, присвячений Дню захисника і захисниці України. Про це йдеться на офіційному сайті Колочавської громади.

Програма заходу включала як народні пісні, так і сучасні композиції, що нагадували про силу духу, патріотизм і єдність українського народу. Присутні мали можливість насолодитися співом талановитого керівника Центру культурних послуг Володимира Марковича, виконавиці з надзвичайним голосом Єлизавети Онопрійча. Особливого колориту події додали виступи викладачів та студентів Академії культури і мистецтв, які подарували глядачам надзвичайно емоційні та майстерно виконані вокальні номери. З ними виступила молода і талановита колочавка, студентка музичного мистецтва Академії Марина Росада та її наставниця Анастасія Вишневська-Маркович.

Захід мав велике значення для громади, оскільки став місцем об’єднання поколінь та вираження поваги до присутніх захисників України. Кожен виступ не залишав байдужим нікого з глядачів, викликаючи щирі аплодисменти та емоції.

Такий захід не лише зміцнив патріотичний дух громади, але й нагадав про важливість пам’яті про тих, хто щоденно захищає мир і спокій кожного українця. Всі зібрані кошти під час благодійного заходу, а саме, 18 000 тисяч гривень, будуть передані на потреби Збройних Сил України!

«Ми дякуємо вам за силу, волю і патріотизм, за ваші жертовні подвиги, завдяки яким ми можемо впевнено дивитися в майбутнє. Нехай Бог оберігає вас, а любов і підтримка близьких завжди додають сил!Вічна пам’ять і вічна шана загиблим Героям», наголосив у своєму виступі заступник сільського голови Василь Павлович Худинець.