На межі Закарпатської та Львівської областей збили ворожу ракету (ВІДЕО)

Вранці 26 серпня на всій території України була оголошена повітряна тривога. Росія випустила по Україні ракети та ударні дрони.

У багатьох регіонах України лунали вибухи. За інформацією ЗМІ, на територію Закарпаття залетіли дві ракети, які в підсумку були збиті.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, як Закарпатський 650-й окремий зенітно-кулеметний батальйон ЗСУ збивав крилату ракету на межі Закарпатської та Львівської областей.

UPD. За оновленою інформацією, ракету на Закарпатті було збито зенітним ракетним комплексом ППО, а не кулеметником. Це зазначив колишній речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат.

«Зараз по всій країні триває ліквідація наслідків російського удару. Це був один з найбільших ударів – комбінований. Більше сотні ракет різних типів та близько сотні «шахедів». І як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру. По більшості наших регіонів, від Харківщини та Києва до Одеси і західних областей.

На жаль, є загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким. Є десятки поранених – усім надається необхідна допомога.

Багато пошкоджень в енергетиці. Але всюди, де є відключення електрики, вже тривають відновлювальні роботи. Ремонтні бригади працюватимуть цілодобово. Електрику – повернемо. В усіх містах і громадах, які цього потребують, мають зараз відкритися пункти незламності», – йдеться у зверненні Президента України Володимира Зеленського на початку 915-го дня війни.