У Хустській громаді популяризуватимуть спорт і сприятимуть його розвитку шляхом проведення масових змагань

Відбулася важлива подія – підписання Меморандуму про співпрацю та співробітництво між Хустською міською радою та Громадською організацією «Закарпатські спортивні події». Меморандум підписали в.о. Хустського міського голови Василь Губаль та голова правління Вадим Симчера.

Головна мета – розвиток фізичної культури і спорту, організація та проведення благодійних спортивних заходів на території Хустської міської територіальної громади. Таким чином популяризуватимуть спорт і сприятимуть його розвитку в регіоні шляхом організації та проведення масових змагань. Перш за все це фізичне виховання, зміцнення здоров’я населення, формування здорового способу життя. Про це пише Хустська міська рада.

«Підписання Меморандуму дасть нові можливості для залучення та проведення різних спортивних подій у нашій громаді. До того ж усі заходи, які проводяться зараз, мають благодійну мету. Працюємо заради перемоги, а тому підтримка Збройних Сил України – передусім. Цей крок у правильному напрямку, що свідчить про небайдужість до спортивної галузі. Розвиток фізичної культури має бути системним.

Залучати юних українців до здорового способу життя – наше завдання», – підкреслив очільник Хустської громади Василь Губаль.

Розвиток спорту – запорука здорової громади, а підписання Меморандуму неодмінно дасть нові можливості для реалізації важливих і корисних проєктів.