У Хустській міській раді засідав виконком: які рішення ухвалили?

Сьогодні, 17 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів в.о. Хустського міського голови Василь Губаль. Участь у роботі взяли заступник міського голови Павло Тесличко, керуючий справами виконавчого комітету Ерік Шимоня, начальники відділів та управлінь, які надали вичерпну інформацію з питань, що стосувалась їхньої компетенції.

Присутні розглянули 25 питань порядку денного, що стосувались забезпечення життєдіяльності громади. Кожне із них було детально вивчено та опрацьовано членами виконкому.

У рамках засідання ухвалено рішення з питань майна: про надання дозволу на встановлення меморіальних табличок на фасаді Боронявського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Завтерджено звіт про незалежну оцінку нерухомого майна з метою визначення вартості об’єкта для передачі в оренду; про намір передачі майна в оренду та затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Хустської МТГ для передачі майна в оренду на аукціоні; про припинення договору оренди нежитлового приміщення.

Розглянули й питання, що стосувались освітньої галузі та соціального захисту населення. Чимало питань – служби у справах дітей, кожне з яких знайшло підтримку членів виконкому.

У Різному погодили введення в штатний розпис посади в КНП «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» та внесли зміни до структури та штатного розпису в КНП «Хустська центральна лікарня ім. Віцинського О.П.» Хустської міської ради.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Хустської міської ради.

Підсумовуючи засідання, очільник громади Василь Губаль подякував членам виконкому за плідну й злагоджену роботу.

Хустська міська рада