На Закарпатті привітали підприємців краю

Традиційно на початку вересня в Україні відзначається День підприємця. Сьогодні – це свято сильних, ініціативних людей, які в умовах повномасштабної збройної агресії росії проти України зберегли свої підприємства та продовжують працювати.

В атріумі будівлі обласної ради в урочистій обстановці голова обласної державної адміністрації Віктор Микита й керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Володимир Гнатківський привітали іменинників із професійним святом, подякували за значний внесок у поповнення бюджету, підтримку Збройних Сил України, створення робочих місць, забезпечення економічного розвитку краю. Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

Наголошувалося, що Закарпаття, завдяки географічному розташуванню, сприяння органів влади, реалізації регіональних програм підтримки бізнесу та відносній безпеці стало новою домівкою для релокованих підприємств. Нині в області здійснюють свою діяльність понад 80 тисяч господарюючих суб’єктів, з яких понад 51 тисяча – це фізичні особи-підприємці. Із початку року до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 25 млрд грн, що на 41 відсоток більше відповідного періоду минулого року.

Володимир Гнатківський подякував підприємцям за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, сумлінну працю, високий професіоналізм та вручив відзнаки обласної ради.

Грамотою обласної ради нагороджено:

  • Штумпп Міхаелу, керівника ТОВ «Луготекс» (м. Ужгород);
  • Томашука Володимира, директора ПрАТ «Мармуровий кар’єр «Трибушани» (Рахівський район); 
  • Палушку Миколу,  фізичну особу-підприємця, власника торгової марки «Полонинський хліб» (Ужгородський район).

Подяку обласної ради оголошено: 

  • Олашину Золтанові, фізичній особі-підприємцю, співзасновнику родинного бізнесу «Rose Garden» (м. Мукачево);
  • Кондор Маргареті, фізичній особі-підприємцю, управляючій рестораном «Мисливська чарда» (Берегівський район); 
  • Терпаю Едуардові, фізичній особі-підприємцю (Мукачівський район), 
  • Рішку Романові, фізичній особі-підприємцю (Тячівський район).