Горінчівська ТГ отримала сучасний подрібнювач для гілок від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Горінчівська територіальна громада як громада-партнерка HOVERLA/проєкт USAID в Україні отримала сучасний подрібнювач для гілок ARPAL, загальною вартістю такої спецтехніки – близько 600 тис. гривень.

Устаткування слугуватиме для потреб громади та з його допомогою КП «РІКА-СЕРВІС» (комунальне підприємство, яке нещодавно почало функціонувати в громаді) утилізовуватиме сміття після сезонного обрізування дерев та кущів, а згодом – подрібнена деревина буде використовуватись для опалювання комунальних закладів. Дробарка має значний запас потужності, за годину можна заготовити до 14 кубометрів дров.

При нагоді, під час розвантаження техніки, став екскаватор CASE, який громада отримала минулоріч також в рамках цього проєкту.

«Нагадаю, співпраця Горінчівської територіальної громади з USAID «ГОВЕРЛА» триває з 2022 року. За цей час наша громада отримала різної техніки та обладнання на суму близько 10 млн гривень. Це і екскаватор, пожежне обладнання, генератори, оргтехніка тощо», – розповів голова Горінчівської територіальної громади Михайло Калинич.

«Ми високо цінуємо партнерство з Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI) та щиро дякуємо нашим партнерам за постійну підтримку та внесок у розвиток нашої громади. Продовжуємо співпрацю на благо громади та мешканців!», – йдеться у дописі.