Наталія Копа з с. Осій за освітою – медик, за покликанням – майстриня

Хтось творить красу словом, хтось звуком, хтось кольорами, а хтось рукоділлям… 

Днями в приміщенні Іршавського міського Будинку культури свою творчість презентувала на виставці мешканка с. Осій Наталія Юріївна Копа. За фахом – медична сестра Осійської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, а за покликом душі – майстриня казкової уяви бісероплетіння.

Свою  персональну виставку з нагоди життєвого 45-річного ювілею вона так і назвала: «Казковий світ у моїй душі». Пані Наталю вітав Іршавський міський голова Віктор Симканинець, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради Єлизавета Яцканич, староста Осійського старостинського округу Іван Попович, директор КНП «Центр первинної медичної допомоги» Оксана Булеза, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Ольга Галас, директорка Осійського ЗЗСО І-ІІІ ст. Марта Маргіта, завідувач АЗП-СМ с.Осій Федір Жидик, працівники культури  Марта Кузьмина та Тамара Дубляк, друзі.

В ході заходу майстриня приділила також увагу для спілкування з журналістами. Як відзначила майстриня, саме це хобі допомогає їй відволіктися від повсякденних турбот і знайти внутрішній спокій, особливо в цей важкий для всіх час, інформує Іршавська міська рада.