Чергові рішення: засідав виконавчий комітет Хустської міської ради

8 жовтня під головуванням в.о. Хустського міського голови Василя Губаля відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у засіданні взяли заступники міського голови Василь Калин та Павло Тесличко, а також керуючий справами виконавчого комітету Ерік Шимоня.

Члени виконкому розгляну 18 питань порядку денного. Погодили розмір плати та встановлення пільг за навчання учнів мистецьких шкіл Хустської ТГ на 2024-2025 навчальний рік, надали дозвіл ГО «Велооб’єднання на проведення благодійного заходу «West Carpathian Marathon 2024» в м. Хуст. Прийняли рішення про відкриття додаткових штатних одиниць та впорядкування штатних розписів закладів освіти Хустської ТГ і внесли зміни зміни до рішення від 06.12.2023 №457 «Про затвердження плану діяльності виконавчого комітету Хустської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік». 

А також розглянули низку питань управління майна, соціального захисту населення та служби у справах дітей.

Засідання пройшло у конструктивному руслі, злагоджено та результативно на користь Хустської громади. З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

Хустська міська рада