У Хусті триває чемпіонат України з важкої атлетики

На стадіоні «Карпати» відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 та 15 років. Про це інформує Хустська міська рада.

На спортивний захід, присвячений Збройним Силам України, з вітаннями та вдячністю завітали заступник міського голови Михайло Рівіс, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ерік Шимоня, а також державний тренер із важкої атлетики Віталій Слободянюк, генеральний секретар федерації важкої атлетики Борис Любка та головний суддя змагань Михайло Кемінь.

«Приємно, що наша громада приймає таку кількість учасників потужного чемпіонату. Дякую всім, хто сприяв в організації. Такі заходи потрібні, адже спорт – це здоров’я, розвиток та рух вперед. Пишаюся нашими закарпатцями, які прославляють край, Україну. Нехай переможе найсильніший», – наголосив у вітальному слові заступник Хустського міського голови Михайло Рівіс.

Генеральний секретар федерації з важкої атлетики Борис Любка наголосив на важливості підтримки цього виду спорту та вручив подяки тим, хто безпосередньо долучився до організації Чемпіонату України.

Змагання проводяться з метою розвитку важкої атлетики, пропаганди здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності, залучення молоді до активних занять спортом.