Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Восени відзначають своє професійне свято люди, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах та  залишаються вірними покликанню вчителя назавжди. Останні роки стали справжнім викликом для освітян, та вчителі сміливо адаптувалися до нових умов, продовжуючи свою важливу місію. Тому свято для них має особливе значення. 

Урочистості, присвячені прийдешньому Дню працівників освіти, відбулися сьогодні, 4 жовтня. У приміщенні Закарпатського театру драми та комедії вітали освітян з усієї Хустської громади. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на війні. Подяка ЗСУ за можливість сьогодні збиратися у такому тісному колі.  

Теплими словами привітали присутніх і в.о. Хустського міського голови Василь Губаль, який передав щирі вітання від керівників Закарпаття та кращим із кращих вручив грамоти Закарпатської обласної військової адміністрації, Закарпатської обласної ради та Хустської міської ради.

«Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів,  підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана вам за гуманну й благородну справу – виховання підростаючого покоління. Слова вдячності всім за відданість обраній справі, невтомну працю. Пишаюся досягненнями в галузі освіти для нашої громади задля розвитку підростаючого покоління. Зі святом», наголосив очільник громади.

За самовіддану працю освітянам щиро подякувала і  начальниця управлінння освіти, релігій та у справах національностей Олеся Калинич. Вона вручила ряд грамот, відзнак та побажала творчого горіння, терпіння й натхнення. 

Також працівників освіти Хустської міської територіальної громади вітали голови профспілок Михайло Гецко та Анжеліка Фетько. Вручили грамоти та цінні подарунки командам-переможцям, які брали участь в учительскій спартакіаді.

Особливих теплих та щирих  емоцій винуватцям свята додали і музичні вітання. Зі сцени лунали чудові пісні та танцювальні номери, які захоплювали своєю унікальністю, адже Хустська громада має потужну творчу й талановиту молодь.

Хустська міська рада