У Хусті організували патріотичну годину-спілкування з військовим

1 жовтня в Хустській публічній бібліотеці відбулася надзвичайно важлива подія – патріотична година-спілкування, присвячена Дню захисників і захисниць України, для здобувачів освіти Комунального закладу «Хустський професійний ліцей» Закарпатської обласної ради.

Почесним гостем заходу став Юрій Михайлович Гангур, представник територіальної оборони військової частини А7124, який у форматі відкритого діалогу поділився своїм досвідом військової служби та захисту України. Його розповіді про нелегкі будні військових, а також нагадування про важливі історичні моменти, пов’язані зі святом, не залишили байдужими жодного учасника.

«Ми щиро дякуємо директору КЗ «Хустський професійний ліцей» Івану Подолею за активну підтримку та мотивацію студентів до участі в подібних заходах. Окрема подяка бібліотекарю та викладачам закладу, які щодня працюють над формуванням патріотичної свідомості молоді, заохочують їх до вивчення історії своєї країни та підтримують дух захисників і захисниць.

Такі зустрічі надихають та нагадують кожному з нас про цінність свободи і незалежності. Разом ми стаємо сильнішими!», – йдеться у дописі Хустської публічної бібліотеки.