На Закарпатті обговорили розбудову безбар’єрного простору у туристичній сфері

Безбар’єрність у готелях, санаторіях, базах відпочинку та приміщеннях туристичних компаній стала темою щотижневої онлайн-зустрічі «Діалог влади та бізнесу».

З представниками закладів туристичного сектору зустрілися заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан, керівниця управління туризму та курортів Маріанна Готра, в.о. начальника управління містобудування та архітектури Роман Микитин. Про це інформує Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА.

«У нашій області найбільше санаторіїв у країні, де маломобільні групи населення можуть пройти курс лікування чи реабілітації. Йдеться не тільки про осіб з інвалідністю, а й родин з дітьми, людей похилого віку та інших. Саме тому важливо зробити все можливе, щоб люди навіть в умовах війни почували себе на Закарпатті безпечно й комфортно», – наголосила Маріанна Готра.

Учасники обговорили особливості надання доступу до туристичних послуг, важливість комунікації без бар’єрів та створення сприятливого суспільного середовища в туризмі.

Усі матеріали онлайн-зустрічей «Діалог влади та бізнесу» доступні до перегляду й завантаження в окремому розділі на порталі «Допомога Закарпаття»: https://tinyurl.com/usf634ss