До Дня фізичної культури і спорту у Хусті відбулося спортивне свято

Щорічно, у другу суботу вересня, в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту. 

У сьогоднішніх реаліях війни спорт, як ніколи, важливий для українців. Він допомагає залишатися сильними духом і тілом, дає надію на Перемогу і впевненість у завтрашньому дні.

З нагоди цього свята 13 вересня на території спорткомплексу «КАРПАТИ» м. Хуст відбулося спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту, в якому взяли участь команди шкіл, ліцеїв Хустської громади, Хустської ДЮСШ «Хуст-Нарцис» та всі причетні до спорту та поціновувачі здорового способу життя, інформує Управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради.

Розпочався захід Гімном України у виконанні Дениса Копинця, учня Хустської мистецької школи. Далі хвилиною мовчання вшановано пам’ять усіх захисників України, які віддали свої життя за незалежність та цілісність нашої держави. 

З вітальним словом до учасників свята звернувся в.о. міського голови Василь Калин, який привітав всіх учасників з Днем фізичної культури і спорту та відзначив найкращих грамотами Хустської міської ради і цінними подарунками.

Після урочистої частини відбулися спортивні змагання з таких видів спорту:  

  • волейбол, 
  • футбол, 
  • боротьба, 
  • теніс,
  • армрестлінг.

За результатами спортивних батлів було визначено та нагороджено переможців.

Свято пройшло активно й весело, надихнуло всіх присутніх приділяти більше уваги фізичній активності, яка не тільки формує міцне тіло, але й дарує позитивні емоції.