Відбулося засідання виконавчого комітету Хустської міської ради

У вівторок, 3 вересня, під час чергового засідання виконавчого комітету Хустської міської ради під головуванням в.о. міського голови Василя Губаля, члени виконкому заслухали та обговорили близько 20 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Присутні затвердили план заходів щодо складання проєкту бюджету Хустської міської територіальної громади на 2025 рік. Розглянули й низку питань житлово-комунальної сфери.

Своїм рішенням члени виконкому тимчасово призупинили роботу Ізянського закладу дошкільної освіти (дитячого садка) Хустської міської ради. Затвердили оновлений склад постійної міжвідомчої комісії з надання додаткових пільг мешканцям Хустської ТГ з оплати за харчування дітей у закладах освіти. Надали статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Затвердили тарифи на платні послуги, що надаються КП Хустської міської ради «Стадіон Карпати».

Далі ряд питань стосувався соціальної сфери.

У Різному внесли зміни у склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Хустської міської ради та прийняли рішення про відкриття додаткових штатних одиниць у закладах освіти Хустської ТГ.

Загалом засідання пройшло результативно та в конструктивному руслі. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, повідомляє Хустська міська рада.